“Ügyfeleinknek komplex megoldásokat nyújtunk az ügy lezárultáig. Ügyfélközpontú irodánk kimagasló szakértelemmel, gyorsan, rugalmasan és hatékonyan képviseli érdekeit.”

Adótanácsadó irodánkról

A város szívében, a Benczúr utca Kodály köröndnél kezdődő részén, jó parkolási lehetőségekkel várja ügyfeleit irodánk. Profilunkhoz a társaságok kettős könyvvitele mellett szorosan hozzátartozik az akár legbonyolultabb munka- és járulékügyek intézése, valamint e két tárgykörben a folyamatos kapcsolattartással együtt járó állandó jellegű, illetve az igény szerint felmerülő alkalmi tanácsadás. Mindezeken túl az ügyvezető-tulajdonos Michnai Attila negyedszázadnál hosszabb, a legkülönfélébb adóügyekben, azok közül is kiemelten a határokon átnyúló ügyletek áfa szabályaiban, illetve az úgynevezett vagyonosodási vizsgálatokban szerzett tapasztalatai birtokában ajánlja szolgálatait a szíves érdeklődők figyelmébe.

Az irodavezető - Michnai Attila, adótanácsadó

portrait Az ELTE Bölcsészettudományi Karán végezve a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerzett előbb pénzügy-vállalkozás szakon szakközgazda diplomát, majd ugyanott kétéves képzést követően adótanácsadói oklevelet. A megfelelő gyakorlati idő igazolása, az előírt további vizsgák letételét követően előbb a Pénzügyminisztérium adószakértőként, majd a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium adó- és járulék szakterületen igazságügyi szakértőként jegyezte be. Különböző vállalkozási formákban 1988, az új adórendszer bevezetése óta foglalkozik társaságok és magánszemélyek adóügyeivel, kisvállalkozások könyvelésével. Jelenleg az egyszemélyi tulajdonát képező Prímadó 45 Könyvelő, Pénzügyi- és Adótanácsadó Kft. ügyvezetőjeként személyesen jár el a céghez fordulók adóügyeiben éppúgy, miként a napi könyvelési feladatok ellátásában, hűen vállalkozásának az „Egy személyes kapcsolat”-ot ígérő jelmondatához. A cég ügyfeleinek teljes körű munkaügyi és társadalombiztosítási ügyintézését a felsőfokú szakelőadói végzettséggel, könyvelését a mérlegképes könyvelői regisztrációval rendelkező munkatárs segítségével végzi, akik mindketten szakirányú diplomával is rendelkeznek. Mit kínálunk ügyfeleinknek? 1. Könyvelési megbízás esetén teljes körű szolgáltatást bér- és munkaügyek területén is, igény esetén adóhatóság előtti képviseletet. Válasszon szakértő segítséget! 2. Speciális adóügyekben, ellenőrzések, netán a költségvetési kapcsolatok tárgyában indított büntetőügyekben személyes képviseletet, illetve nagy tapasztalatok birtokában végzett szakértői közreműködést. Utóbbit bejegyzett igazságügyi szakértőként akár hatóság általi (netán az ügyfél kezdeményezésére történő) kirendelés, akár ügyfeleink magán megbízása alapján. 3. Korrekt, szolid árakat, és komolyabb tétek esetén egy minimális fix munkadíj mellett, részt vállalva ügyfeleink anyagi kockázatából, valamely meghatározott arányú sikerdíj alkalmazását. 4. Régóta, ráadásul szakújságíróként is forgolódva a szakmában, a menet közben kialakult értékes szakmai kapcsolatrendszer előnyeinek egészét. 5. Bizalmas, ám de rugalmas ügykezelést, határidők pontos betartását. 6. És végül, de korántsem utoljára, a teljes anyagi felelősség vállalását az általunk végzett munkáért, amelyet – bár eddig még sohasem kellett igénybe vennünk – alátámaszt adótanácsadói-, könyvelői felelősségbiztosításunk is (ügyenként húsz-, évi ötvenmillió forintos értékhatárig).